Mancare pentru acasa

Sa mananci o mancare gatita, gustoasa si sanatoasa impreuna cu toata familia ta adunata in jurul mesei este pentru multi o dorinta ramasa inca din zilele copilariei

Motive pentru care gatim special

Gatim special pentru tine pentru a te lasa sa te concentrezi asupra lucrurilor importante din viata: familie, prieteni, pasiuni sau cariera. Suntem convinsi ca astfel puteti sa imbinati in mod fericit efortul de a va construi o cariera cu necesitatea de a avea o viata sanatoasa si timp pentru familie si prieteni. Sa comanzi mancare gatita pentru acasa inseamna mai mult timp liber pentru tine! Noi facem piata si gatim in locul tau mancare proaspata si sanatoasa, in timp ce tu te poti dedica familiei, prietenilor si pasiunilor tale!

Ingrediente proaspete

pentru a va permite sa aveti o viata sanatoasa

Timp mai mult pentru voi

pentru a va lasa sa va concentrati asupra lucrurilor importante din viata Dvs: familia, prietenii, pasiunile sau cariera

Viata sanatoasa

pentru ca astfel puteti sa imbinati in mod fericit efortul de a va construi o cariera cu necesitatea de a avea o viata sanatoasa

Preturi bune

pentru ca in felul acesta va ajutam sa economisiti bani

Va asteptam cu drag!

Livram mancare gatita preparata ca acasa, din ingrediente proaspete si sanatoase dupa retete traditionale sau moderne pe gustul tau.

Putem adapta preparatele la gustul si obiceiurile alimentare preferate.


Preparatele sunt livrate la oala / tava in recipiente sigilate de unica folosinta pentru a asigura cele mai bune conditii de de igena si transport. Sunati oricand de Luni pana Vineri intre orele 07:00-16:00 la telefon 0757.631.631 sau 0372.900.607 pentru a afla mai multe detalii despre preparate sau pentru a comanda.

Intervalul orar exact in care se efectueaza livrarea este stabiilt impreuna cu Dvs. la momentul confirmarii telefonice a comenzii astfel incat sa poata fi aleasa varianta cea mai convenabila pentru ambele parti.


Comenzile primite pana in ora 11:00 pot fi livrate in aceeasi zi, iar comezile primite ulterior se livreaza a doua zi dupa confirmarea lor. Detaliile de livrare vor fi anuntate telefonic, iar ora livrarii va fi stabilita de comun acord. De asemenea, comanda poate fi ridicata personal de catre dvs. de la sediul nostru, in drum spre casa.
Modalitatea de plata acceptata este numerar la livrarea / ridicarea  produselor. 

Comanda mancare
pentru acasa

TELEFONIC
0757.631.631
Luni - Vineri in intervalul orar:
07:00 - 16:00